Гадяч отримав гуманітарний вантаж від Американського Благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine»

  • 462

Фото без опису

Організації з усього світу долучаються до допомоги людям, що потерпають від війни. 22 серпня до Гадяча прибув гуманітарний вантаж від Американського Благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine». Фонд займається доставкою військового спорядження та гуманітарного вантажу для українських захисників і внутрішньо переміщених осіб.

Гадяч продовжує приймати та передавати гуманітарну допомогу. Цього разу отримали вантаж, який передали нам партнери із американського благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine». Серед переданого є одяг, засоби особистої гігієни, ковдри, продукти довготривалого зберігання, медикаменти тощо. Працівники відділу соціального захисту населення міської ради все розкладуть, після чого гуманітарну допомогу буде роздано внутрішньо переміщеним особам відповідно до їх потреб.

?До слова, Help Heroes Of Ukraine Inc NFP – благодійна організація, заснована у 2022 році керівниками найбільших логістичних і транспортних компаній США, до складу якої входять сотні українців в Америці. Цілі благодійної організації включають надання Україні широкого спектру медичної, військової та гуманітарної допомоги.

Дякуємо за підтримку!