Чисті вулиці громади – спільна відповідальність її мешканців

  • 368

Фото без опису

Жителям Гадяцької громади не потрібно чекати сміттєзбиральну машину біля свого помешкання, як це було раніше. Викинути сміття до спеціальних контейнерів вони можуть тоді, коли самі забажають.

Забезпечення жителів приватного сектору контейнерами для збору твердих побутових відходів суттєво вирішило проблему раціональної, ефективної та своєчасної організації збирання сміття. Так, протягом минулого року з території нашої громади було вивезено майже 18 тис. куб. м сміття.

Фото без описуТорік міська рада зробила ще один крок на шляху до чистоти та благоустрою громади. Коштом субвенції з державного бюджету придбано новий сміттєвоз та контейнери для сміття. Тоді ж Комунальне підприємство «Гадяч-житло» було визначене виконавцем послуг із організації збирання та вивезення побутових відходів, розроблено нові графіки щодо вивезення сміття від жителів приватного сектору.

На сьогоднішній день ще не всі домоволодіння забезпечені контейнерами для збору ТПВ. Тому сміття від абонентів, з якими укладено заяву-приєднання, забирається як у контейнерний, так і в безконтейнерний спосіб. Прохання до жителів громади, які ще не уклали заяву-приєднання, зробити це, а вже існуючих абонентів – вчасно сплачувати за послугу.

Пам’ятайте: комфорт та охайність громади залежить від кожного з нас! Вчасна оплата послуги вивезення твердих побутових відходів гарантує постійну безперебійну роботу комунального підприємства.