Відзначили високою державною нагородою

  • 462

Фото без описуФото без опису

У День Незалежності України наш земляк Олександр Сухань отримав нагороду – орден «За заслуги» І ступеня.

Олександр Якович – голова наглядової ради приватного акціонерного товариства «Гадяцьке бурякогосподарство», яке є одним із кращих по ефективності та економічних показниках господарств у колишньому Гадяцькому районі.

Олександр Сухань значну увагу приділяє розвитку соціальної сфери села. За його ініціативи у с. Мартинівці побудовано церкву та дзвіницю. Завдяки йому, збудовано 10 житлових будинків, завершено газифікацію всіх населених пунктів  колишньої Мартинівської сільської ради та прокладено дороги з твердим покриттям. Майже до всіх будинків підведено водопостачання.

Поряд з основною діяльністю Олександр Сухань веде й активну громадську роботу. Він є депутатом Гадяцької районної ради сімох скликань та повторно обраний депутатом Полтавської обласної ради.

З перших днів військових дій на сході України долучився до суспільно важливої роботи: допомога бійцям на передовій. Завдяки йому, здійснювались доставка різноманітних ресурсів: продукти харчування, дрова, техніка (передано КамАЗ, УАЗ, ГАЗ-66 та запасні частини).

Олександр Сухань приділяє велику увагу створенню умов для надання якісної медичної допомоги мешканцям колишнього Гадяцького району. Значні фінансові ресурси він направив для проведення ремонтних робіт у терапевтичному, неврологічному та хірургічному відділеннях Гадяцької   ЦРЛ (нині НКП «Гадяцька міська центральна лікарня»). Не залишився осторонь і проблеми пандемії COVID-19. У березні 2020 року швейна майстерня ПрАТ «Гадяцьке бурякогсподарство» була перепрофільована на пошив масок, близько 5 тисяч яких передано лікарям медичних закладів колишнього Гадяцького району.

Щиро вітаємо Олександра Яковича з високою державною нагородою, яка є свідченням визнання його заслуг. Бажаємо подальшої плідної праці на благо громади та всього українського народу!