Проєкт порядку денного пленарного засідання двадцять сьомої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 30.08.2022

  • 420

Фото без опису

Проєкт

 

Порядок денний пленарного засідання двадцять сьомої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 30.08.2022

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про надання повноважень щодо складання характеристик.
  3. Про затвердження актів про передачу матеріального резерву та актів про безкоштовну передачу матеріальних цінностей, що знаходяться на балансі виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  4. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 6 місяців 2022 року.
  5. Про внесення змін до структури та загальної чисельності централізованої бухгалтерії відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради.
  6. Про внесення змін до структури та загальної чисельності централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.
  7. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.
  8. Про внесення змін до Програми місцевих стимулів для лікарів та фахівців Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2021 -2023 роки.
  9. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на 2022 -2024 роки.
  10. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2022 -2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей у Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  12. Про внесення змін до Програми соціального захисту пільгових категорій громадян на 2022 рік.
  13. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  14. Про внесення змін до Програми розвитку регіонального ландшафтного парку «Гадяцький» на 2021-2023 роки.
  15. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КП «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  16. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2022-2024 роки.
  17. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КПТГ «Гадячтеплоенерго» на 2022-2024 роки.
  18. Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона» на 2022 рік.
  19. Про затвердження Тимчасового порядку виділення та використання коштів з резервного фонду бюджету в умовах воєнного стану.
  20. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2022 рік.
  21. Про затвердження Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  22. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надається через Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету  Гадяцької міської ради. 
  23. Про намір передачі комунального майна площею 9,7 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, будинок 5, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу.
  24. Про намір передачі комунального майна площею 13,3 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, будинок 5, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу.
  25. Про намір передачі комунального майна площею 15,5 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, будинок 5, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу.
  26. Про зменшення розміру орендної плати.
  27. Про передачу комунального майна з балансу виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.
  28. Про прийняття у комунальну власність індивідуально визначеного майна.
  29. Про погодження реструктуризації заборгованості комунального підприємства теплового господарства «Гадячтеплоенерго» за спожитий природний газ перед акціонерним товариством «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» та надання гарантії виконання договору.
  30. Про перейменування вулиці Молодіжна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  31. Про перейменування провулку Пролетарський в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  32. Про перейменування провулку 1-й Польовий в місті Гадячі Полтавської області.
  33. Про перейменування провулку 2-й Польовий в місті Гадячі Полтавської області.
  34. Про перейменування провулку 3-й Польовий в місті Гадячі Полтавської області.
  35. Про перейменування провулку 1-й Заводський в місті Гадячі Полтавської області.
  36. Про перейменування провулку 2-й Заводський в місті Гадячі Полтавської області.
  37. Про перейменування провулку 1-й Грунський в місті Гадячі Полтавської області.
  38. Про перейменування провулку 2-й Грунський в місті Гадячі Полтавської області.
  39. Про перейменування провулку 3-й Грунський в місті Гадячі Полтавської області.
  40. Про перейменування провулку 1-й Волгоградський в місті Гадячі Полтавської області.
  41. Про перейменування провулку 2-й Волгоградський в місті Гадячі Полтавської області.
  42. Про перейменування провулку 1-й Банний в місті Гадячі Полтавської області.
  43. Про перейменування провулку 2-й Банний в місті Гадячі Полтавської області.
  44. Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Олександру Сахну  та передача земельної ділянки в оренду.
  45. Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Олександру Перепаді та передача земельної ділянки в оренду
  46. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Олександру Верещаці.
  47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Тамілі Верещаці
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Юрію Капустянському
  49. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Юрію Жуківцю.
  50. Про передачу земельної ділянки в оренду ФГ «Жито-3».
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дарині Торяник.
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петру Устименку.  
  53. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Олександру Недвизі.
  54. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Олександру Паровченку.
  55. Про припинення права постійного користування земельними ділянками АТ «Державний ощадний банк України».
  56. Різне.