Відбулося засідання виконавчого комітету

  • 702

Фото без опису

Фото без опису29 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради, на якому розглянули питання економіки, освіти та соціального спрямування. На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять українців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави у війні з російським агресором.

Серед питань порядку денного – розгляд звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств за І півріччя, річний звіт щодо виконання Стратегії розвитку КУ «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2020-2025 роки, про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади у сфері освіти, про підготовку закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади до нового 2022-2023 навчального року, про затвердження зміненого фінансового плану КНП «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2022 рік тощо.

Фото без описуУ ході засідання членами виконавчого комітету Гадяцької міської ради прийнято 19 рішень про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької міської територіальної громади на загальну суму 26 тисяч гривень. Також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мобілізованим на загальну суму 90 тисяч гривень та двом добровольцям ДФТГ – по 5 тис. грн кожному.

Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.