Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

  • 348

Фото без опису

З 24 серпня по 25 вересня 2022 року в Україні відбудеться щорічний Всеукраїнський патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Всеукраїнський патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» проводиться по всій території України та закладає традицію щорічного вшанування пам'яті полеглих воїнів та проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Забіг є засобом пробігти за тих, хто загинув, захищаючи нас від війни, подякувати близьким наших героїв та підтримати їх, об'єднати ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектора безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності та незалежності. Під час проведення Забігу кожен учасник вкотре зможе пригадати побратима чи посестру, батька чи мати, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливість пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями.

Враховуючи умови воєнного стану, цьогорічний Забіг буде проходити онлайн. Всі учасники можуть безкоштовно зареєструватися за посиланням - https://surl.li/cpnzb.

Учаснику необхідно визначити дистанцію 2, 5 або 10 кілометрів, обрати ім'я загиблого Героя, отримати на електронну пошту та роздрукувати свій номер, пробігти визначену дистанцію у період з 24 серпня по 25 вересня 2022 року. Заявки для участі в забігу приймаються до 19 вересня.

Завдання Забігу

1.    Вшанування пам’яті Героїв, які віддали життя за суверенітет та незалежність  України. Вдячність та підтримка сімей загиблих.

2.    Створення позитивного іміджу ветерана, формування та розвиток громадянського суспільства, основ самоорганізації серед ветеранів.

3.    Популяризація серед ветеранів здорового способу життя. Фізична та психологічна реабілітація ветеранів війни та діючих військовослужбовців. Пропаганда спортивної реабілітації серед ветеранів війни та діючих  військовослужбовців.

4.    Патріотичне виховання української молоді. Формування шанобливого ставлення до Героїв, що поклали своє життя за Україну.

5.    Забезпечення умов для розширення та закріплення традиції Забігу на всій території України.

Символ забігу  

Воїн-янгол ( Загиблі воїни - янголи які оберігають нас з неба), жовто-блакитна стрічка, яку бігун перетинає в русі - символ України, за яку воїн загинув. “Шаную воїнів, біжу за Героїв України” - спонукає ставитись з повагою до живих та не забувати загиблих.

Порядок проведення реєстрації та отримання імені загиблого Героя

1. Всі учасники Забігу допускаються до участі за умови належної і своєчасної реєстрації. Під час реєстрації учасник Забігу отримує номер та ім’я загиблого, за якого він здійснює Забіг.

2. Реєстрація проводиться у формі, яка забезпечує ідентифікацію учасників, та можливість організатора  зв’язати учасника Забігу з ім’ям загиблого Героя. Реєстрація проводиться у формі за посиланням:

docs.google.com/forms/d/1aSkAVpZULIrKmRbRUDJdwXMEqxRKs3oDOj3TJISsRdI/viewform?fbclid=IwAR1nzQaB16zSkkovg5mEuON46UMm-rELGTEemW3gA41HhB1PUFAOnPW1Fo&edit_requested=true

3. Реєстрація учасника може бути анульована, якщо під час реєстрації ним були надані неточні та/або помилкові дані.

4. Після обробки інформації з форми реєстрації, організатор Забігу формує та направляє учаснику на електронну адресу його номер.

Інші новини

Всі новини