СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ТА УРОЧИСТІ ВІДЗНАКИ

  • 661

Фото без опису

Цього року урочистості до Дня міста в Гадячі пройшли під знаком вдячності тих, хто своєю непосильною працею наближає нашу спільну перемогу: захисникам, рятувальникам, волонтерам, медикам, працівникам соціальної сфери нашої громади. Праця кожного з них зараз дуже важлива. Кожен з них тримає свій фронт і докладає зусиль для перемоги.

Міський голова Володимир Нестеренко урочисто вручив Почесні грамоти Гадяцької міської ради та виконавчого комітету за активну діяльність і патріотичну позицію. Фото без описуЗокрема, за високий професіоналізм, відданість військовій справі, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Фото без описуміста Почесною грамотою нагороджено начальника 6 Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області підполковника служби цивільного захисту Володимира Боровика та старшого бойового медика роти охорони першого відділу Миргородського РТЦК та СП рядового Валерія Солончука.

За активну участь у заходах національно-патріотичного спрямування, волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку Збройних сил України, високий професіоналізм та з нагоди Дня міста нагороджено колектив Комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради, який з перших днів війни долучився до волонтерського руху. Для підтримки воїнів-захисників, земляків, Фото без описуякі знаходяться на службі в лавах Збройних сил, тероборони працівниками Будинку культури проведено шість мистецьких благодійних акцій, сплетено 88 маскувальних сіток, котрі передано до Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Чернігівської областей та на блокпости нашої громади.

Активно допомагає нашій армії та населенню, яке постраждало від війни, й колектив Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова. У приміщенні закладу організовано Гуманітарний штаб, на базі якого розміщено пункт збору продуктів харчування та необхідних речей, руками працівників якого сформовано та відправлено у зруйновані міста і селища десятки вантажів.

Фото без описуВагомий внесок у майбутню перемогу також вносить викладач вокально-теоретичних дисциплін Комунального закладу «Гадяцька дитяча мистецька школа», спеціаліст вищої категорії Ірина Каплій. З початку повномасштабного вторгнення волонтерка випікала для бійців територіальної оборони цілі стоси млинців. А ще вона відома як організатор проєкту «Гадяцький борщ». Разом з командою однодумців регулярно сушить овочі та пакує сухі набори для бійців: «Гадяцький борщ», «Укропський супчик», вівсяний суп «Байрактар»...

Відзначили і колектив працівників відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради, які з перших днів війни на передовій соціального фронту. Щодня опікуються тим, щоб громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї з дітьми та всі, хто опинився в складній життєвій ситуації, отримали необхідну соціальну допомогу.

Фото без описуУ нас час без медицини – нікуди. Лікарі – наші незмінні охоронці та рятівники. Завдяки їхній турботі та професійній майстерності, у пацієнтів з’являється найголовніше – віра та надія на одужання. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги населенню, високий професіоналізм та з нагоди Дня міста Почесними грамотами нагороджено лікаря-ендоскопіста поліклінічного відділення КНП «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради Наталію Мохову та лікаря загальної практики – сімейного лікаря амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Гадяч №1 КНП «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Мирославу Недовіс.

Нехай же ці нагороди будуть тим знаком поваги і шани, які ми хочемо проявити до всіх гадячан, котрі своєю допомогою роблять значний внесок у перемогу, а нашу громаду – красивою та процвітаючою.