Інфоруємо про результати проведення конкурсу з визначення пасажирського перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування

  • 357

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 (далі - Порядок), рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 28 липня 2022 року № 317 «Про проведення конкурсу з визначення пасажирського перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування», виконавчим комітетом Гадяцької міської ради, як робочим органом, 06 вересня 2022 року проведено конкурс з визначення пасажирського перевізника на існуючі міські автобусні маршрути загального користування, а саме: «Залізнична станція – КСП «Зелений гай» та «вул. Набережна Груні – вул. Гагаріна (кінцева)».

Документи, передбачені пунктом 30 Порядку подано одним перевізником-претендентом - МКП «Комунсервіс», яке здійснювало пасажирські перевезення за вищезазначеними міськими автобусними маршрутами.

Враховуючи вимоги пункту 13 Порядку (якщо перевізником – претендентом на один чи кілька об’єктів конкурсу є тільки один автомобільний перевізник, він визначається переможцем, у разі його відповідності вимогам статей 45 та 46 Закону України «Про автомобільний транспорт») та рішення конкурсного комітету, переможцем конкурсу на існуючі міські автобусні маршрути загального користування, а саме: «Залізнична станція – КСП «Зелений гай» та «вул. Набережна Груні – вул. Гагаріна (кінцева)» визначено МКП «Комунсервіс».

 

ПРОТОКОЛ засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на міські та приміські автобусні маршрути загального користування, в межах території Гадяцької міської територіальної громади від 06 вересня 2022 № 1

РІШЕННЯ виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 08 вересня 2022 № 380 «Про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»