У міському парку звучала поезія

  • 359

Фото без опису

21 вересня у всьому світі відзначається Міжнародний день миру. Для нас, українців, цей день особливий, бо кожен свідомий громадянин мріє про якнайшвидшу Перемогу над ворогом. Мріє про припинення бойових дій в Україні та повернення рідних, близьких, друзів до рідних домівок. Мріє про мирне небо над головою, про світле майбутнє наших дітей та про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

З нагоди Дня миру в Гадячі, просто неба, відбулися поетичні читання за участю викладачів, студентів режисерських дисциплін та учнів театрального відділення дитячої студії естетичного виховання Гадяцького фахового коледжу культури та мистецтв імені І.П.Котляревського. Поетичне слово лунало в парковій зоні біля центральної алеї міського парку «Перемога». Публіка емоційно реагувала на вірші, які надихали та підтримували в цей непростий час.

Завершився захід патріотичним флешмобом «З Україною в серці», під час якого учасники своїми рухами намагалися показати, що найбільше щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

Бажаємо всім спокою та миру – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

Інші новини

Всі новини