Про головне на виконкомі

  • 162

Фото без опису

Умови воєнного часу ставлять нові виклики та завдання, зокрема, і в забезпеченні належної роботи об’єктів освітньої галузі громади в осінньо-зимовий період. Щоб забезпечити їх належну роботу в умовах можливих перебоїв з постачанням електроенергії, було прийнято рішення виділити кошти на придбання двом закладам освіти генератора. Також генератор буде придбано і для добровольчого формування територіальної громади.

Про це йшлося під час вчорашнього засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

У ході засідання також затверджено тариф на платну медичну послугу «Проведення попереднього, періодичного та позачергового психіатричного оглядів, у тому числі на предмет вживання психоактивних речовин», що надається комунальним некомерційним закладом «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.

Члени виконавчого комітету також заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, внесли зміни до бюджету на 2022 рік та відповідних програм.

Продовжується робота щодо надання мобілізованим громадянам та членам їх родин разової грошової допомоги в розмірі 5 тисяч гривень. З даного питання ухвалено рішення про надання грошової допомоги 12 особам. Також у ході засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання 15 жителям громади разової грошової допомоги на лікування у зв’язку із скрутним матеріальним станом.

Окрім того, члени виконкому погодили низку рішень про забезпечення безкоштовним харчуванням 11 дітей військовослужбовців.

Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.