День вигнання нацистських окупантів з України

  • 289

28 жовтня - День вигнання нацистських окупантів з України Цьогорічний День визволення України від нацистських загарбників проходить в умовах повномасштабної військової агресії росії, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність.

У 1944 році міста та села України були остаточно звільнені від нацистських окупантів. Ми пам'ятаємо відвагу українського народу, його боротьбу та волю до перемоги. Із сумом та болем ми згадуємо про трагічні наслідки Другої світової війни, які відчула на собі кожна українська родина.

Подвиг тих, хто ціною власного життя очистив Україну від нацистів у ті далекі часи, надихає нас на боротьбу з агресором сьогодні. Неймовірно високою ціною Україна втримує крихку рівновагу демократичних цінностей та суспільного добробуту для Європи та решти цивілізованого світу, приймаючи на себе збройну агресію російських загарбників. Але ми вистоїмо. Як у 1944 очистили свою землю від нацистських загарбників, так і зараз приберемо звідси рашистських.

Як і тоді, Герої сьогодення без вагань стають на захист своєї землі та мирного майбутнього, самовіддано виборюють свободу та незалежність, як це робили українці в часи Другої світової.

Вклоняємося всім, хто звільнив Україну від ворогів тоді та плекаємо в серцях віру на нову велику Перемогу!

Інші новини

Всі новини