Підсумки засідання позачергової сесії міської ради

  • 253

Фото без опису

17 листопада відбулося засідання двадцять дев’ятої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. На порядку денному – 13 питань.

Зокрема, депутати заслухали інформацію міського голови Володимира Нестеренка про прийняті рішення виконавчим комітетом Гадяцької міської ради в міжсесійний період, затвердили Програму попередження аварійних ситуацій на об’єктах багатоквартирного житлового фонду міста Гадяча на 2022-2026 Фото без описуроки, внесли зміни до низки програм:

- Програми фінансової підтримки відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська Спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» у Полтавській області та м. Гадячі на 2022 рік,

- Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки,

Фото без опису- Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки,

- Програми фінансової підтримки КП «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки,

- Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2022-2024 роки,

- Програми фінансової підтримки КП «Добробут» на 2022-2024 роки,

Фото без опису- Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки,

- Програми створення та використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Гадяцькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки.

Фото без описуУ ході засідання депутати також ухвалили зміни та доповнення до Програми захисту населення і територій Гадяцької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникнення на 2022-2025 роки.

Внесено зміни і до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, збільшено видаткову частину за рахунок залишку коштів освітньої субвенції. Ці кошти будуть спрямовані на придбання шкільного автобуса, двох генераторів для закладів освіти громади, які будуть використовуватись у разі необхідності, та на оновлення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої Фото без описуосвіти – проведення заходів з енергозбереження.

Всі питання, винесені на розгляд сесії, попередньо опрацьовані та погоджені на засіданнях постійних профільних комісій Гадяцької міської ради.