Засідання виконавчого комітету: коротко про головне

  • 337

Фото без опису

37 питань порядку денного розглянуто сьогодні на засіданні виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Нестеренко.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти керівників комунальних підприємств та установ про виконання фінансових планів за 9 місяців 2022 року та затвердили їх. Окреслили головні завдання на майбутній 2023 рік.

Продовжується робота щодо надання мобілізованим громадянам та членам їх родин разової грошової допомоги Фото без описув розмірі 5 тисяч гривень. З даного питання ухвалено рішення про надання грошової допомоги 12 особам або членам їх сімей. Загалом з початку року на підтримку 348 мобілізованих до лав Збройних сил України жителів громади було виділено 1 млн. 740 тис грн.

Також у ході засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання 10 жителям разової грошової допомоги на лікування у зв’язку із скрутним матеріальним станом. Окрім того, прийнято рішення про забезпечення безкоштовним харчуванням двох дітей військовослужбовців.

Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.