Пишаємося, дякуємо та підтримуємо

  • 183

Фото без описуСьогодні в кіноконцертному залі «Дружба» відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера, під час яких відзначили тих, хто захищає Батьківщину та оберігає спокій нашого народу, а також тих, хто міцно тримає тил.

Привітали військовослужбовців з їх професійним святом Гадяцький міський голова Володимир Нестеренко та начальник Першого відділу Миргородського районного центру комплектування та соціальної підтримки Микола Овчаренко.

Фото без описуФото без описуВолодимир Олександрович подякував усім, хто своїми вчинками наближає нашу спільну Перемогу. Зокрема, тим, хто зі зброєю на передовій, і тим, хто в тилу готує їжу, плете маскувальні сітки, проводить збір коштів на потреби ЗСУ: «На вас тримається сила та нескорений дух нашої нації», – зазначив він.

За вагомий внесок у справу захисту Батьківщини, сумлінне виконання службових обов’язків, патріотизм та з нагоди Дня Збройних сил України військовослужбовців нагороджено Почесними грамотами міської ради та виконавчого комітету. Так, грамоти отримали член відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська Спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» у Полтавській області в м. Гадяч сержант Вячеслав Бибик, сержант матеріального забезпечення Роти охорони першого відділу Миргородського РТЦК та СП головний сержант Василь Губський, начальник відділення рекрутингу та комплектування першого відділу Миргородського РТЦК та СП майор Владислав Дубовик, офіцер групи логістики військової підполковник Володимир Степанцов, член відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська Спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» у Полтавській області в м. Гадяч сержант Олександр Шешеня.

Орденом «За мужність ІІІ ступеня» посмертно нагороджено старшого сержанта Владислава Шелегеду. Присутні на заході вшанували загиблого воїна хвилиною мовчання.

Також у ході урочистостей відзначено і тих, хто підставляє своє плече підтримки. Почесною грамотою Полтавської обласної військової адміністрації нагороджено директора товариства з обмеженою відповідальністю «Вентиляторний завод «Горизонт» Євгена Гончарова, а за активну участь у заходах національно-патріотичного спрямування, волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ Почесною грамотою Гадяцької міської ради та виконавчого комітету нагороджено колектив Гадяцького ліцею №1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради.

Святкового настрою додали творчі колективи комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради та Гадяцького фахового коледжу культури та мистецтв імені І.Котляревського.

 

Під час урочистостей було зібрано 2280 гривень на підтримку Збройних сил України.