Перше пленарне засідання 30-ї сесії

  • 182

Фото без опису

8 грудня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося перше пленарне засідання 30-ї сесії міської ради восьмого скликання. Майже дві години депутати розглядали вкрай важливі для жителів громади питання.

На початку пленарного засідання міський голова подякував депутатському корпусу за плідну і злагоджену роботу та вручив відзнаку і Почесні грамоти з нагоди Дня місцевого самоврядування. Зокрема, Подякою Полтавської обласної ради нагороджено Віктора Оробея, Фото без описуПочесними грамотами Миргородської районної військової адміністрації та районної ради – Аллу Саченко і Володимира Гунька (на даний момент депутат несе службу в лавах Збройних сил, тож грамоту отримала його дружина), Почесною грамотою Гадяцької міської ради та виконавчого комітету – начальника відділу планування доходів та економічного аналізу фінансового управління міської ради Людмилу Кицю.

Фото без описуОпісля перейшли до порядку денного. Присутні заслухали інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Затвердили звіт про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, внесли зміни та затвердили низку програм, які стосуються різних сфер життя.

Наразі наша громада очікує гуманітарний вантаж із-за кордону у вигляді продуктових наборів. Міський голова Володимир Нестеренко дав доручення начальнику відділу соціального захисту населення Лесі Ільїній визначити потреби, зокрема, серед місцевих жителів громади, які належать до вразливих категорій населення та потребують допомоги.

Загалом на порядок денний було винесено 97 питань, з яких прийнято відповідні рішення. Всі питання попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.