Діти пільгових категорій на Миргородщині отримали благодійну допомогу до новорічно-різдвяних свят

  • 116

Фото без опису

Діти-сироти, діти з інвалідністю, діти, позбавлені батьківського піклування, які приїхали із зони активних бойових дій та тимчасово проживають у громадах Миргородського району, до зимових свят отримали благодійну допомогу. Продукти харчування для наймолодших та санітарно-гігієнічні набори для 58 дітей з 26 сімей на Гадяччині адресно доставили депутати районної ради. Організатори зимової акції – Миргородська районна рада та районна військова адміністрація.

До 6 громад Гадяччини, а це Сергіївська, Петрівсько-Роменська, Краснолуцька, Великобудищанська, Лютенська і власне Гадяцька, депутати районної ради днями завітали особисто аби поспілкуватися та вручили подарунки.  

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка говорить: «Завдячуючи своїм партнерам, ми можемо зробити приємний сюрприз до новорічно-різдвяних свят діткам. Основна мета благодійної акції – додати трішки позитиву тим, хто знаходиться далеко від своїх домівок. Щиро дякую за участь народним обранцям від Гадяцького краю Оксані Кулик, Володимиру Кирченкову, Ігорю Верещаці, Ірині Даниленко, Геннадію Дроботі, Лесі Зливко, Анастасії Опришко, Оксані Дубовицькій, Катерині Перевозник, Ірині Опришко, Вололимиру Троценку, а також Дмитру Петрову. Приємно відзначити, що кожен пакунок мої колеги доповнили солодощами та відвезли адресно додому. Спрацювали на відмінно!»

 

Санітарно-гігієнічні та набори продуктів харчування сформовані за фінансової підтримки ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» (м. Полтава) та іноземних партнерів – Farmamundi та Уряду Кастилії і Леона (Іспанія). У рамках акції в 17-ти громадах Миргородщини було сформовано пакунки для 100 родин та 200 дітей.

Ольга ОШЕКА,

начальник відділу

організаційної та інформаційно-аналітичної

роботи Миргородської районної ради