Обговорили найболючіші питання

  • 216

Фото без опису

Дороги, що йдуть до нашого міста, знаходяться у вкрай незадовільному стані та потребують ремонту. Однією з них є дорога Лохвиця-Гадяч.

У 2020 році народний депутат від Полтавщини Олег Кулініч ініціював повноцінний ремонт багатостраждальної ділянки. Вже навіть було виконано проєктно-кошторисну документацію та проведено тендерні процедури на вибір підрядника на ремонт. Лишалось тільки виділення фінансування Кабінетом Міністрів України. Проте повномасштабна війна зруйнувала ці плани…

Наприкінці грудня голови громад, уздовж територій яких проходить багатостраждальний відрізок дороги Лохвиця-Гадяч, Фото без описупровели зум-конференцію за участю першого заступника голови Фото без описуДержагенства автомобільних доріг Андрія Івка, в ході якої обговорили це питання. Необхідність проведення даного ремонту підтримав і народний депутат України Олексій Устенко.

Сьогодні знову мав зустріч з Олексієм Олеговичем, який з робочим візитом відвідав нашу громаду. Ремонт доріг, можливість придбання апарату МРТ для Гадяцької лікарні – такі основні напрямки обговорювались під час цієї зустрічі.

Також акцентував увагу на сплаті податку на доходи фізичних осіб. Це одне з основних надходжень до бюджету громади. Тож його зарахування пропонуємо здійснювати за місцем розташування підприємств та їх підрозділів, а також за місцем реєстрації фізичних осіб.

Загалом зустріч була змістовно наповненою і, головне, разом напрацювали алгоритми дій для вирішення озвучених проблемних питань.

Вірю, що спільними зусиллями зможемо вирішити найболючіші питання жителів Гадяцької громади.