З робочим візитом – до Гадяча

  • 433

19 січня з робочим візитом Гадяч відвідав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Разом з міським головою Володимиром Нестеренком та першим заступником міського голови Геннадієм Дроботею очільник ОВА відвідав кілька об’єктів у нашому місті та ознайомився з їх роботою.

Зокрема, побували в Гадяцькому профільному ліцеї імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради, обговорили моменти щодо проведення капітального ремонту діючої котельні. Поцікавилися ходом проведення ремонтних робіт у гуртожитку Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П. Котляревського. Оновлені приміщення на одному з поверхів у цьому році будуть готові прийняти внутрішньо переміщених осіб.

Також оглянуто приміщення головного корпусу Гадяцького геріатричного будинку-інтернату, яке теж у планах цьогоріч відремонтувати.

Не оминули увагою й «Пункт Незламності», що діє при комунальній установі «Гадяцький Будинок культури». Це одне з місць, в якому за тривалої відсутності електроенергії жителі Гадяча мають змогу погрітися, випити гарячого чаю та підзарядити свої ґаджети.

Також у ході візиту начальник Полтавської ОВА ознайомився з можливостями та потребами Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки, комунального закладу «Центр соціальної психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради, Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище».

Віримо, що спільними зусиллями зможемо вирішити життєво важливі питання для жителів нашої громади.