У Гадячі стартувало проведення обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад

  • 101

21 січня 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки для 3 здобувачок освіти 9-11 класів – команди представниць Гадяцької міської територіальної громади (Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки).

Обласний етап олімпіад цьогоріч проводиться Департаментом освіти і науки Полтавської облдержадміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

У приміщеннях навчальних аудиторій, де проходила олімпіада, було забезпечено передачу відео- і аудіо- сигналу. Відео передавалося за допомогою двох вебкамер.

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіади.

Про підсумки олімпіад буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Учасницям інтелектуальних змагань бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА