Засідання тридцять першої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 307

Фото без опису

26 січня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося перше в цьому році пленарне засідання тридцять першої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

Традиційно засідання розпочалося з виконання Державного Гімну України. Далі депутати перейшли до розгляду 35 питань.

Першим був звіт міського голови про роботу виконавчих органів міської ради в 2022 році. Володимир Нестеренко детально проінформував про результати по кожній із галузей. З текстом звіту міського голови можна буде ознайомитись на сайті Гадяцької міської ради.

Опісля депутати перейшли до розгляду питань, що стосуються життєдіяльності громади. З метою вирішення актуальних питань, було затверджено зміни до низки міських програм. Зокрема, до Комплексної програми розвитку і підтримки комунальних некомерційних підприємств «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2022-2024 роки та «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2021-2025 роки, Комплексної програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської ради «Турбота» на 2023-2027 роки тощо.

Погоджено внесення змін і до бюджету громади на 2023 рік у частині трансфертів із державного бюджету та сільських громад на утримання об’єктів спільного користування, зокрема закладів освіти, медицини та соціальної сфери.

У ході засідання депутати також розглянули майнові та земельні питання.

Всі питання були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.