Проведено змагання юнаків з волейболу у залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року

  • 248

 

Фото без опису

2 лютого 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено змагання юнаків з волейболу у залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року. У турнірі брали участь команди: Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради, Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради, Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради, Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради, Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради та Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради.

Даний захід є цікавими для учнівської молоді і викликає в неї неабиякий інтерес, адже змагання пройшли у дружній атмосфері, здобувачі освіти отримали неймовірні позитивні враження від корисно проведеного часу.

Результати турніру:

І місце – команда Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради;

ІІ місце – команда Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради;

ІІІ місце – команда Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради;

ІV – команда Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради;

V – команда Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради;

VІ – команда Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради.

Щиро вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! 9 лютого планується проведення змагань юнаків з волейболу в залік Спартакіади громад. Чекаємо з нетерпінням!

Дякуємо за підтримку і допомогу в організації проведення змагань колективу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради.

 

 

Інформацію підготували директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА та консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО