У Гадячі проведено обласні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, інформаційних технологій та екології

  • 264

Фото без опису

4-5 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, інформаційних технологій та екології.

Фото без опису

У обласних олімпіадах взяли участь 9 здобувачів освіти, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької міської і Великобудищанської сільської територіальних громад.

Обласний етап олімпіад цьогоріч проводиться Департаментом освіти і науки Полтавської облдержадміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 за та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Фото без опису

У приміщеннях навчальних аудиторій, де проходили олімпіади і конкурс, було забезпечено передачу відео- і аудіо- сигналу. Відео передавалося за допомогою двох вебкамер (вебкамери були розташовані таким чином, щоб забезпечити спостереження за всіма учасниками з двох протилежних сторін на відстані не менше 2 м від крайніх учасників).

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіад.

Учасникам інтелектуальних змагань бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА