Засідання творчої майстерні

  • 987

Фото без опису

10 лютого фахівцями комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова проведено друге засідання творчої майстерні для працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «HAPPY-ART-мистецтво щастя. Позитивна психологія».

Керівник творчої майстерні соціальний педагог Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова Ірина Чирвон презентувала свій досвід роботи у напрямку арттерапії.

Учасникам заходу було запропоновано низку технік із даного напрямку: арт-терапевтична техніка з емоціями та почуттями «Подарунок в моєму житті», техніка з МАК на відновлення ресурсів за Л.Степановою «Моя впевненість», групова арт-терапія за А. Тараріною «Сніданок – обід – вечеря».

Тетяна Аколович, психолог Гадяцького ЦПРПП запропонувала практичним психологам та соціальним педагогам техніку малюнку в роботі з підсвідомістю.

Гадяцький ЦПРПП висловлює подяку колективу Гадяцькому ліцею №2 імені Михайла Драгоманова за допомогу в організації проведення заходу.

 

За інформацією директора Гадяцького ЦПРПП Сергія МАЙБОРОДИ