15 600 гривень – таку суму вдалося зібрати під час чергової благодійної мистецької акції «Музика проти війни»

  • 736

Фото без опису

Недільного дня в центрі Біленченківки було надзвичайно людно. Серцем та аматорським мистецтвом цього дня вирішили підтримати наших героїв-земляків. Захід проводився на центральній площі села, тож участь у ньому міг прийняти кожен мешканець та гість.

Для учасників дійства була підготовлена концертна програма за участю творчих колективів комунального закладу «Гадяцький Будинок культури» Гадяцької міської ради, Біленченківського сільського Будинку культури Оснягівського сільського клубу, студентів-практикантів Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв, учасників хореографічного колективу «Едельвейс». Активно долучилися до дійства староста села Іван Підгайний разом з місцевими активістами: колективами дитячого садку, школи, клубними та бібліотечними працівниками.

Вся площа майоріла різноманітними смаколиками від місцевих господинь. Ласощі не залишили байдужими перехожих – до середини заходу столи із солодощами від виставки-продажу кондитерських виробів уже були порожні.

За підсумками благодійної акції було зібрано більше 15 600 тисяч гривень. Кошти підуть на закупівлю важливого спорядження для військових-земляків Владислава Гаха та Олексія Сокола, які перебувають на передовій. Частину суми витратять на придбання основ для виготовлення маскувальних сіток для наших захисників.

До слова, це вже 15 мистецька акція, яку влаштовують працівники комунального закладу «Гадяцький Будинок культури».

Працюємо, допомагаємо, перемагаємо!