Вітаємо переможця обласної учнівської олімпіади з англійської мови!

  • 100

Фото без опису

12 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

Обласний етап олімпіади цьогоріч проводився Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційному форматі.

У обласній олімпіаді взяли участь 57 здобувачів освіти, які представляли заклади загальної середньої освіти громад Полтавської області.

Становлення молодої української держави потребує зміцнення інтелектуального потенціалу нації, посилення рівня загальноосвітньої підготовки. Особливої уваги вимагає зрощення нової європейської еліти, яка б вирізнялася високим інтелектом здатністю творчо та компетентно приймати складні рішення та мати високу гуманістичну моральність.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо команду Гадяцької міської територіальної громади з успішним виступом на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, адже наш представник – учень  9 класу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Яків ШИЯН виборов ІІІ місце.

Дякуємо за роботу з підготовки переможця вчителю Коломієць Аллі Іванівні.

Вітаємо наше обдарування та його педагога з перемогою, бажаємо не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати нових вершин!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА