15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

  • 207

Фото без опису

Будь-яка війна, в якій частині нашої планети вона б не відбувалася, – це трагедія мільйонів людей. Майже 330 тисяч українців взяли участь у воєнних протистояннях минулого століття. Війна забрала життя понад 3 тисячі українських бійців… А чимало учасників бойових дій на території інших держав боронять уже свою державу від російських загарбників.

Сьогодні, 15 лютого, ми схиляємо голови перед нашими земляками, які загинули, виконуючи військовий обов’язок на території інших держав.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку учасникам бойових дій на території інших держав жителі Гадяцької громади вшанували загиблих воїнів. Чотирьох ветеранів нагородили грамотами Полтавського обласного та Миргородського районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Також з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у ВНЗ «Гадяцьке професійне аграрне училище» відбувся благодійний футбольний турнір, мета якого – зібрати кошти на підтримку Збройних сил України.

Інші новини

Всі новини