Представник Гадяцької громади – переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»

  • 206

17 лютого 2023 року освітянська спільнота Полтавщини познайомилася з новими педагогічними зірками, які зійшли на небосхилі першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Саме в цей день відбулася урочиста церемонія віншування переможців і учасників головного обласного професійного конкурсу року.

Складний рік для країни, складний рік для кожного українця, складний рік для організації та проведення конкурсу. Незважаючи на це, педагоги нашої громади та всієї області впевнено йшли стежинами конкурсу, щоб у непростих випробуваннях – як фахових, так і життєвих – вибороти звання кращого вчителя року.

Нагадаємо, що цьогоріч конкурс проходив у чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

За п ‘ять днів: п’ять конкурсних змагань у кожній номінації, шість тривог, відключення світла і злагоджена робота фахових журі та учасників. Як результат – конкурс відбувся.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» покликаний формувати нове покоління освітян. Ця генерація нам сьогодні необхідна як ніколи. Адже від креативності, далекоглядності та вміння «йти на крок попереду» залежить успіх модернізації освітньої галузі та майбутня відбудова нашої країни. Знаємо це, адже наш представник – учитель предмета «Захист України» Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради ЛИСЕНКО ІВАН ВОЛОДИМИРОВИЧ став переможцем ІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України».

Щиро вітаємо нашого переможця і дякуємо всім нашим освітянам за невтомний внесок у  освітній процес. Ми цінуємо вашу працю в наближенні Перемоги у цих надскладних умовах.

Іване Володимировичу, від щирого серця зичимо Вам нових здобутків, якісних зрушень у житті. Хай все у вас вийде, хай ваші мрії завжди втілюються в щасливу реальність. Українські вчителі – справжні герої сучасності. І ви – цьому приклад! Нехай творчий потенціал, палкий ентузіазм та наполеглива праця допомагають досягти поставленої мети на другому (всеукраїнському) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА