У Гадячі проведено обласні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії та фізики

  • 135

Фото без опису

18-19 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії і фізики, в яких взяли участь 5 учнів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської, Петрівсько-Роменської і Краснолуцької сільських територіальних громад.

Фото без опису

Слід зазначити, що вимоги до завдань олімпіад з хімії та фізики всіх рівнів постійно підвищуються. Інколи завдання обласного етапу не може повністю розв’язати навіть кваліфікований викладач закладу вищої освіти. Це свідчить не тільки про вузьку спеціалізацію конкретних задач, але і про той багаж знань, яким повинні володіти учасники олімпіад.

Всебічна підтримка талановитих школярів, їх постійна і планомірна підготовка, є головним завданням учителів і керівників команд, членів журі.

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіад.

Про підсумки олімпіад з хімії та фізики буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Бажаємо юним олімпійцям подальшого натхнення, жаги до самовдосконалення і надалі бути у фарватері розвитку сучасної української науки!

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА