Вітаємо переможця обласної учнівської олімпіади з хімії

  • 371

Фото без опису

18 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

Обласний етап олімпіади цьогоріч проводився Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти імені М.В.Остроградського у дистанційному форматі.

У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Школа – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

Вкотре наші представники показали свої відмінні знання.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо команду Гадяцької міської територіальної громади з успішним виступом на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, адже наш представник – учень 8 класу Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради Олег КОСТЕНКО виборов ІІІ місце.

Дякуємо за роботу з підготовки переможця вчителю Титаренко Валентині Іванівні.

Вітаємо наше обдарування та його наставницю з перемогою, бажаємо натхненного навчання та нових успіхів!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

Інші новини

Всі новини