Вітаємо переможця обласної учнівської олімпіади з фізики!

  • 78

Ми пишається переможцями олімпіад, конкурсів, змагань. Ось і цьогоріч наші школярі впевнено перемагають. 19 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

Обласний етап олімпіади цьогоріч проводився Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти імені М.В.Остроградського у дистанційному форматі.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо команду Гадяцької міської територіальної громади з успішним виступом на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, адже наш представник – учень 8 класу Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради Олег КОСТЕНКО виборов ІІІ місце.

Вітаємо нашого переможця та бажаємо йому подальших успіхів! Щира вдячність вчителю Довгалю Олександру Івановичу, який підготував Олега до олімпіади, а також батькам здобувача освіти, які підтримують у дитині вогонь до знань та майстерності.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА