Із засідання сесії міської ради

  • 153

Фото без опису

Сьогодні, 21 лютого, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося пленарне засідання тридцять другої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

На початку засідання міський голова проінформував депутатів про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період. Присутні також заслухали звіт старости Біленченківського старостинського округу Івана Підгайного про роботу в 2022 році та звіт начальника Фото без описуфінансового управління міської ради Алли Бабенко про виконання бюджету Гадяцької Фото без описуміської  територіальної громади за 2022 рік.

Серед питань порядку денного депутати затвердили Програму поводження з твердими побутовим відходами на території Гадяцької міської територіальної громади на  2023-2027 роки.

Разом з тим внесли зміни до бюджету громади на 2023 рік та затвердили низку міських програм. Зокрема, внесено зміни до Програми питна вода Гадяцької міської Фото без описутериторіальної громади на 2022-2024 роки, Програми капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків, гуртожитків, житлових будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, житлових та нежитлових приміщень комунальної власності на 2022-2024 роки, Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 рок, Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки тощо.

Загалом було розглянуто 46 питань, 19 з яких – земельні. Попередньо всі питання опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій. За їх результатами було ухвалено відповідні рішення.