Звернення міського голови Володимира Нестеренка в річницю повномасштабного вторгнення

  • 146

Фото без опису

Рівно рік тому – 24 лютого 2022 року – росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Саме 24 лютого для українців розпочався новий відлік життя, життя під час війни.

366-й день триває героїчна боротьба за незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Боротьба за мир, спокій та майбутнє наших дітей… 366-й день незламності…

З перших днів вторгнення українці об'єдналися проти ворога, який безжалісно знищує і руйнує долі і домівки людей. Наша громада стала надійним прихистком для майже трьох тисяч громадян, які вимушені були залишити власні домівки, рятуючись від війни.

Всі ці 12 місяців ми підтримувалиодин одного, підтримували наші Збройні сили України. Хочу висловити слова вдячності кожному і кожній, хто зі зброєю в руках захищають нашу країну. Дякую волонтерам, які не припиняють допомагати як військовим, так і цивільним. У такі складні часи ми не зламалися, а об'єдналися. І в цьому наша сила!

Схиляю голову за всіма полеглими в цій війні. На жаль, вона продовжує приносити горе та біль, зокрема, й у нашу громаду, забираючи життя вірних синів України та додаючи ще одну пекучу краплю ненависті до тих, хто ступив на українську землю зі зброєю в руках.

У цей день бажаю нам усім витримки і щирої віри в Перемогу. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. І вірю, що ми обов’язково переможемо.

Слава Україні!

 

Міський голова    Володимир Нестеренко