У Гадячі проведено обласні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, історії

  • 267

Фото без опису

25-26 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласні) етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, історії. У вказаних інтелектуальних змаганнях взяли участь 11 учнів – представників закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської, Великобудищанської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської сільських територіальних громад.

Фото без опису

Учасникам олімпіади були запропоновані завдання, більша частина яких була творчого спрямування, вимагала від учнів креативного, критичного, аналітичного мислення, історичних та філологічних здібностей.

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіади.

Про підсумки олімпіад буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Дякуємо всім учасникам, що знайшли в собі сили у цей нелегкий час долучитися до олімпіадних змагань, дякуємо вчителям-наставникам, які навчають дітей попри різні перепони, дякуємо батькам за мотивацію своїх талановитих дітей.

Творимо український освітній простір разом. Слава Україні!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА