Вшанували пам'ять Великого Кобзаря

  • 162

Фото без опису

209-та річниця від дня народження Тараса Шевченка – знаменна подія в літописі української нації. Великий поет і художник, палкий патріот, який продовжує надихати на боротьбу – серед янголів-охоронців світового українства.

Тарас Григорович – символ волелюбності та нескореності, борець за вільну та самостійну Україну, а його життя і творчість – невичерпна скарбниця мудрості та козацького духу. Своїми віршами він підіймає патріотичний дух кожного українця. Шевченко довів, що слово може бути сильніше за зброю. Літературний пророк, який у своїх творах описав події сучасної боротьби за незалежність нашої держави.

Річницю від дня народження Тараса Шевченка секретар Гадяцької міської ради Тетяна Верещака, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Яна Москаленко, працівники відділу культури і туризму міської ради вшанували покладанням квітів до пам’ятного знаку Великому Кобзарю. На цьому ж місці студенти Гадяцького фахового коледжу культури та мистецтв імені І.П.Котляревського влаштували поетичні читання, а працівники комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека імені Лесі Українки» провели флешмоб.