Із засідання сесії міської ради

  • 229

Фото без опису

23 березня, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка,  відбулося засідання позачергової тридцять третьої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

На пленарному засіданні були присутні 15 депутатів з 26 обраних. На сесію також запрошені і прибули: староста, начальники управлінь, відділів міської ради та її виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, представники засобів масової інформації. 

Фото без описуДепутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували Фото без описупам'ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Минулого тижня своє професійне свято відзначали працівники житлово-комунальних господарств та побутового обслуговування населення. З нагоди професійного свята міський голова вручив Почесну грамоту Миргородської районної ради та Миргородської районної військової адміністрації начальнику Комунального підприємства «Сарське» Пригоді Юрію Павловичу, за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення  до виконання Фото без описуслужбових обов’язків, а також з нагоди Дня житлово-комунальних господарств та побутового обслуговування населення.

На початку засідання міський голова проінформував депутатів про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Загалом в ході роботи розглянуто 57 питань порядку денного з різних питань життєдіяльності Гадяцької громади, в тім числі низку земельних питань та ухвалено відповідні рішення.

Попередньо, на засіданнях постійних депутатських комісій було розглянуто всі питання порядку денного.