Із засідання виконавчого комітету

  • 406

Фото без опису

Сьогодні, 24 березня 2023 року, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

У ході засідання заслухано звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Добробут» за 2022 рік.

Затверджено розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період, План роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради на ІІ квартал 2023 року.

Ухвалено рішення про проведення двомісячника санітарної очистки та благоустрою території населених пунктів Гадяцької міської територіальної громади та про затвердження Схеми санітарного очищення Гадяцької міської територіальної громади.

Переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування «Гадяч- Малі Будища», що не виходить за межі території Гадяцької міської територіальної громади визначено МКП «Комунсервіс».

Серед питань, які розглянуто на засіданні, також були питання, що стосувались захисту прав дітей, роботи опікунської ради, затвердження примірного договору про організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім'єю патронатного вихователя, тощо.

Членами виконкому розглянуто питання щодо надання грошової допомоги в розмірі 5 тисяч гривень кожному 23 мобілізованим та членам їх родин на загальну суму 115 тисяч гривень. Надано разову грошову допомогу 8 добровольцям Гадяцької сотні.

Ухвалено 23 рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької міської територіальної громади.

7 дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

 Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.