Представник Гадяцької громади увійшов до п'ятірки кращих педагогів України

  • 145

Освітня галузь була і залишається для громади пріоритетною. Адже якісна робота вчителя – це якісна освіта учня. Впевнені, що тільки успішними будуть досягнення учасників професійних конкурсів задля виявлення та підтримки талановитих освітян, поширення їхнього кращого педагогічного досвіду, розвитку творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності.

Цьогоріч ІІ етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року» є особливим. Адже за рахунком він уже 27-й, в якому беруть активну участь освітяни нашого краю, але вперше такий масштабний захід проходить в умовах воєнного часу.

З 3 по 13 квітня 2023 року найкращі педагоги України презентували фахові знання, професійні компетентності, креативні здібності, педагогічну майстерність у номінації «Захист України».

Як повідомлялося раніше, педагогічний загал Гадяцької громади і Полтавщини представляв Іван ЛИСЕНКО, учитель предмета «Захист України» Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

За десять днів пройдено п’ять конкурсних випробувань: тестування, методичний практикум, практична робота (домедична допомога), майстер-клас та урок.

Наш представник виявив високий рівень фахової підготовки, професійної компетентності та творчих здібностей і за підсумками цих випробувань посів V місце серед кращих педагогів з усієї України.

Дякуємо Івану Володимировичу за високу педагогічну майстерність та гідне представлення нашого краю на всеукраїнському рівні. Бажаємо успіхів, наснаги і нових педагогічних звершень та перемог!

 

 

Інформує директор  Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА