Гадяцьким ЦПРПП проведено територіальний семінар-практикум для вчителів української мови та літератури

  • 120

Фото без опису

20 квітня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено територіальний семінар-практикум «Сучасні тренди у викладанні української мови та літератури». У заході взяли участь учителі-філологи закладів загальної середньої освіти  Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад.

          Педагоги ділилися досвідом, розповідали про власну систему роботи з використання сучасних ефективних методик, таких як застосування тестових технологій, формування в учнів критичного мислення, уведення елементів гейміфікації в начальну діяльність.

          Учителі говорили про сучасні тенденції викладання філологічних дисциплін, а також презентували матеріали щодо використання дидактичних ігор. Саме вони допомагають зробити уроки цікавими, а не нудними: завдання із застосуванням ігор подобаються дітям та урізноманітнюють види навчальної діяльності на уроці мови та літератури.

 

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Надія МИРОШНИЧЕНКО