Полтавщина: оформити паспорт – зручно та доступно

  • 158

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба Полтавщини прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.

Оформити або відновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 28 підрозділах Міграційної служби Полтавської області.

З переліком підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html

Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування. Крім того, можна одночасно оформлювати ID-картку і закордонний паспорт.

Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби Полтавської області у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» на сайті ДМС.

Нагадуємо, що вартість вказаних документів складає:

паспорт громадянина України (ID-картка):

  • нетерміновий – 450 грн.;
  • терміновий – 820 грн.

паспорт громадянина України для виїзду за кордон:

  • нетерміновий – 856 грн.;
  • терміновий – 1496 грн.

Відстежувати готовність паспорта можна через онлайн-сервіс Державної міграційної служби України "Перевірка стану оформлення документів" https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

Для зручності громадян в Управлінні працює телефон «гарячої лінії» (0532)608969, офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/udmspl/, за якими можна отримати актуальні консультації.

УДМС у Полтавській області