Проєкт порядку денного пленарного засідання тридцять п’ятої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 03.05.2023

  • 322

Фото без опису

Проєкт

 

Порядок денний пленарного засідання тридцять п’ятої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 03.05.2023

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської  територіальної громади за 3 місяці 2023 року.
  3. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Гадяцької міської ради.
  4. Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцький Будинок культури» Гадяцької міської ради.
  5. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Міського комунального підприємства «Комунсервіс» на 2023 рік.
  6. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Сарське» на 2023 рік.
  7. Про внесення змін до штатного розпису комунального підприємства «Добробут» на 2023 рік.
  8. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради.
  9. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.
  10. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2022-2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2022 -2024 роки.
  12. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  13. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту пільгових категорій громадян на 2023-2027 роки.
  14. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  15. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2022-2024 роки.
  16. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  17. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2022-2024 роки.
  18. Про внесення змін до Програми розвитку та вдосконалення міського пасажирського транспорту в місті Гадячі на 2022-2024 роки.
  19. Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  20. Про внесення змін до Програми з питань мобілізаційної підготовки населення Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  21. Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Гадяцької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2022-2025 роки.
  22. Про внесення змін до Програми створення та використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Гадяцькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
  23. Про внесення змін до Програми з організації рятування людей на водних об’єктах Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  24. Про внесення змін до Програми безпеки на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  25. Про внесення змін до Програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
  26. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  27. Про внесення змін до Програми ефективного управління майном комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  28. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2023 рік.
  29. Про затвердження Стратегії розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  30. Про надання дозволу Відділу культури і туризму Гадяцької міської ради на передачу в оренду комунального майна.
  31. Про надання дозволу Фінансовому управлінню Гадяцької міської ради на передачу в оренду комунального майна.
  32. Про намір передачі комунального майна площею 56,5 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Полтавська, будинок 17А, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передача земельної ділянки у власність Віктору Купці.  
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передача земельної ділянки у спільну часткову власність  Ганні Герасименко, Сергію Герасименку, Вячеславу Герасименку.  
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передача земельної ділянки у власність  Олександру Подорожньому.
  36. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) Ганні Кириченко.
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Миколі Гордієнку.
  38. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) Катерині Титаренко.
  39. Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) Наталії Бибочкіній.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва Олександру Приступі.
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва Михайлу Дядечкіну.
  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва Лідії Іванко.
  45.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки АТ Полтаваобленерго.
  46. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Гадяцькій міській раді.
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гадяцькій міській раді.
  49. Про встановлення земельного сервітуту Вячеславу Березці.
  50. Про встановлення земельного сервітуту Вячеславу Скороходу.
  51. Про встановлення земельного сервітуту Алісі Архипович.
  52. Про передачу земельної ділянки в оренду Світлані Тарановській та Валентині Святаш.
  53. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАДЯЧБУДМОНТАЖ».
  54. Про передачу земельної ділянки в оренду Ігорю Богушу та Павлу Архиповичу.
  55. Про поновлення договору оренди землі Марині Ромасенко.
  56. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Гадяцькій міській раді.
  57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Гадяцькій міській раді.
  58. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Гадяцькій міській раді.
  59. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Гадяцькій міській раді.
  60. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) СТОВ «Агростиль».
  61. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Сергію Фролову.
  62. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Ігорю Богушу.
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної для городництва та передача земельної ділянки в оренду Єдуарду Буслику.
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної для городництва та передача земельної ділянки в оренду Сергію Дризі. 
  65. Різне.