Із засідання сесії міської ради

  • 140

Фото без опису

Сьогодні, 3 травня, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання 35-ї позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

Згадавши хвилиною мовчання мужніх та самовідданих воїнів, які віддали своє життя за Україну, її незалежність та цілісність, депутати продовжили свою роботу.

Присутні заслухали інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період. Загалом – 113 рішень.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету громади за І квартал 2023 року, а також Стратегію розвитку громади на 2023-2027 роки.

З метою ефективного використання бюджетних коштів, внесено зміни до діючих міських програм. Зокрема, до Програми оздоровлення та відпочинку дітей в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки, Комплексної програми соціального захисту пільгових категорій громадян на 2023-2027 роки, Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки тощо.

Частина питань, прийнятих під час сесійного засідання – 32 рішення, стосувалась урегулювання земельних відносин.

Загалом у ході роботи розглянуто 64 питання, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади, та ухвалено відповідні рішення. Попередньо всі питання порядку денного розглянуто на засіданнях постійних депутатських комісій.