До уваги власників мототехніки!

  • 526

Власників мототехніки в Миргородському районі просять не виїжджати та не заводити мотоцикли, моторолери або мопеди під час сигналу «Повітряна тривога», у вечірній та нічний час

У соціальних мережах ширяться обурення населення з приводу гучних звуків, які видають мотоцикли і мопеди. Люди скаржаться на постійне перевищення швидкості і перегони, які влаштовують мотоциклісти на вулицях населених пунктів. Крім того під час повітряної тривоги, звуки двоколісних транспортних засобів, заважають військовим своєчасно виявляти ворожі повітряні цілі.

5 травня 2023 року на засіданні оперативного штабу з оборони Миргородського району під головування начальника Миргородської райвійськадміністрації Віталія Дяківнича розглянуто питання щодо зменшення гучності та обмеження використання двоколісних транспортних засобів під час повітряної тривоги, у вечірній та нічний час.

У ході обговорення, Миргородському районному відділу ГУНП в Полтавській області рекомендовано активізувати профілактичні заходи з власниками двоколісних транспортних засобів з приводу використання їх під час сигналу повітряної тривоги, у вечірній та в нічний час, а також безумовного дотримання правил дорожнього руху в ході експлуатації та керування засобами.

Не варто використовувати бензопили, мотокоси, інші інструменти з двигунами внутрішнього згоряння до відбою тривоги.

Миргородська районна державна адміністрація

Інші новини

Всі новини