Представників сільського господарства та харчової промисловості запрошують узяти участь у тренінгу «Грантові можливості для агробізнесу»

  • 160

Фото без опису

З метою створення умов для розвитку агробізнесу та забезпечення продовольчої безпеки в Полтавській області представникам сільського господарства та харчової промисловості Гадяцької громади пропонують взяти участь у тренінгу ,,Грантові можливості для агробізнесу”. 

Завдання заходу: 1) презентувати міжнародні програми, націлені на підтримку агробізнесу; 2) ознайомити з програмами державної підтримки агробізнесу; 3) проінформувати щодо можливостей співпраці в рамках реалізації грантових програм.

 

Організатори тренінгу:

-       Сергій Фролов, директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної військової адміністрації;

-       Валентина Аранчій, ректорка Полтавського державного аграрного університету;

-       Віта Клименко, директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області ,,Офіс євроінтеграції”;

-       Світлана Туль, заступниця директорки-експертка з регіонального розвитку Агенції регіонального розвитку Полтавської області ,,Офіс євроінтеграції”.    

 

 Дата і місце проведення: 24 травня 2023 року, 10:00 - 12:00, м. Полтава, Полтавський державний аграрний університет, вул. Сковороди, 1/3, каб. 417.

 

Для участі у тренінгу представникам малого та середнього бізнесу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/h6yi61j8nauNbwrs8