Забезпечення ефективної роботи в умовах воєнного стану є головним питанням у діяльності міської ради

  • 47

Фото без опису

25 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Володимира Нестеренка.

У роботі засідання, окрім членів виконкому, взяли участь начальники відділів міської ради, а також керівники комунальних підприємств громади, староста Біленченківського старостинського округу.

На порядок денний винесено 67 питань. Зокрема, члени виконкому заслухали звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств за І квартал 2023 року; про підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства, установ соціально-культурної сфери громади в осінньо-зимовий період 2022/2023 років та завдання на осінньо-зимовий період 2023/2024 років. Міський голова заслухав звіти керівників відповідних підприємств та установ, дав доручення.

Серед розглянутих питань також були питання соціального захисту мешканців громади, які опинилися в складних життєвих обставинах; виділення матеріальної допомоги сім’ям військовослужбовців, які наразі захищають країну тощо.

Так, членами виконавчого комітету розглянуто питання щодо надання грошової допомоги в розмірі 5 тисяч гривень кожному 19 мобілізованим та членам їх родин на загальну суму 95 тисяч гривень. Ухвалено 34 рішення про надання матеріальної допомоги на лікування у зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької міської територіальної громади. Також надано допомогу двом пораненим бійцям із нашої громади. Шестеро дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.