Наші представники стартували на чемпіонаті Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2023 року

  • 71

Фото без опису

1 червня 2023 року стартували ігри чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2023 року. Метою цих змагань є популяризація та подальший розвиток дитячо-юнацького футболу в Полтавській області і забезпечення необхідного рівня майстерності юних футболістів.

Загальне керівництво змаганнями та контроль за проведенням чемпіонату здійснює громадська спілка «Асоціація футболу Полтавщини». Змагання проводяться в чотирьох вікових категоріях в два етапи – попередній та фінальний. На попередньому етапі команди старшої і середньої вікових груп розподілені по групах за територіальним принципом проводять змагання у два кола – вдома та на виїзді. Команди молодших груп проводять змагання у два кола за туровою системою.

Гадяцьку міську територіальну громаду на турнірі предсталяють три колективи комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради:

наймолодша вікова група (2013-2014 року народження), тренер-викладач Захарченко Ігор Іванович;

молодша вікова група (2011-2012 року народження), тренер-викладач Сахно Віталій Олександрович;

середня вікова група (2009-2010 року народження), тренер-викладач Шийка Віктор Михайлович.

1 червня 2023 року у рамках першого туру першого кола вихованці Віктора Шийки ДЮСШ «Гадяч» (середня група) приймали команду ДЮСШ «Молодь-10» (м. Полтава) на міському стадіоні «Колос» Гадяцької міської ради. На жаль, наші представники поступилися з рахунком 0:1.

2 червня 2023 року на нашому міському стадіоні проведено гру першого туру першого кола між ДЮСШ «Гадяч» (молодша група) та ДЮСШ «Колос» (Полтавський район). Вихованці Віталія Сахна продемонстрували чудову гру і перемогли з розгромним рахунком 8:0. А наступна гра цього дня ДЮСШ «Гадяч» (молодша група) з ДЮСШ «Молодь-12-1» (м. Полтава) завершилася нашою поразкою з рахунком 2:5.

08 червня 2023 року у рамках другого туру першого кола команда ДЮСШ «Гадяч» (середня група) на виїзді грала у селищі Шишаки, де зустрілася з однолітками ДЮСШ «Шишаки» і перемогла з рахунком 0:2.

Вітаємо усіх учасників з стартом чемпіонату! Зичимо юним футболістам і їх тренерам продуктивних тренувань, нових перемог та сильного командного духу!

А також хочемо подякувати батькам за підтримку своїх дітей, а МКП «Комунсервіс» за підготовку поля до гри.

Наступні ігри наших представників відбудуться 12 червня 2023 року у Шишаках (5 тур, наймолодша вікова група) та 13 червня 2023 року у Полтаві (3 тур, молодша вікова група).

Дякуємо ЗСУ за можливість розвивати юнацький футбол в Україні у військовий час!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА