Юні таланти з Гадяча – переможці обласного конкурсу художньої самодіяльності «Веселка»!

  • 93

Фото без опису

Нещодавно завершився обласний конкурс художньої самодіяльності учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Веселка». Конкурсанти змагалися в жанрах: вокальному, інструментальному, вокально-інструментальному, хореографічному та малих театральних форм.

Цьогоріч на конкурсі було презентовано 215 художніх номерів від творчої молоді з 93-х закладів загальної середньої освіти, 16-ти закладів позашкільної освіти та мистецької школи. Загалом до конкурсу долучилося 2017 учасників. Серед них і представники закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади.

Перше місце в інструментальному жанрі виборола учениця Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради Анна ПЕТРЕНКО. У вокальному жанрі, у номінації «Естрадна пісня» друга сходинка пісенного Олімпу за ученицею Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради Аліною ГАЙДАБУРОЮ.

Грамотами Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради, за яскраву участь у хореографічному жанрі конкурсу, у номінації «Сучасна хореографія», відзначено виступи учениці Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради Софії НЕДОГИБЧЕНКО та хореографічного колективу «ЕДЕЛЬВЕЙС» Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради.

Дорогі наші конкурсанти, дякуємо, що своїм професіоналізмом, талантом і творчістю наближаєте Перемогу. Творчі роботи вражають технікою виконання, наповнені енергією весняних барв, натхненням.

Хочемо висловити щирі слова вдячності кожному з вас, а також вашим наставникам, за активну участь у обласному конкурсі художньої самодіяльності. Ваші роботи проілюстрували глибину та різноманітність мистецтва, та підтвердили, що мистецтво – це невичерпне джерело натхнення і творчості.

Мирного неба вам, друзі!                   

Разом до Перемоги!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Фото без опису