26 золотих та 5 срібних: у Гадячі нагородили цьогорічних випускників-медалістів

  • 154

Фото без описуОсь і промайнув ще один нелегкий навчальний рік. Подорослішати швидше українських дітей змусила війна, розв’язана російським агресором. Наші діти навчались у надскладних умовах, але це не завадило їм здобути знання та отримати значні успіхи у навчанні.

І хоча цьогоріч випускники не кружляли у прощальному шкільному вальсі на центральній площі міста, але все ж зібралися на своє перше доросле свято.

За традицією, в кіноконцертному залі «Дружба» вшанували кращих із кращих – золотих і срібних медалістів. Урочисто та гарно вбрані, вони гордо підіймалися на сцену, щоб отримати відзнаку за високі досягнення у навчанні з рук міського голови Володимира Нестеренка та директора Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради Ольги Беседи.

Загалом 31 ліцеїст отримав заслужені нагороди: 26 – золоті медалі та 5 – срібні. Шестеро випускників нагороджено Почесними грамотами Гадяцької міської ради та виконавчого комітету, а також грошовими преміями за досягнення високих успіхів у навчанні, отриманні найвищого балу за результатами національного мультимедійного тестування, стимулюванні продовження навачння в закладах вищої освіти, підвищення престижності здобуття якісної освіти в Україні. Ще один майбутній абітурієнт – випускник Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради отримав одноразову соціальну стипендію міського голови.

Привітати найуспішніших випускників прийшли їхні батьки, друзі та, звісно, наставники. Присутні вшанувати хвилиною мовчання загиблих Героїв, завдяки подвигам яких стала можливою організація подібного дійства.

Щасливої життєвої стежки, успішного вибору майбутньої професії, переможного мирного неба над Україною!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису