Розпочато громадські обговорення щодо перейменування вулиць по Біленченківському старостинському округу

  • 63

Фото без опису

1. Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

2. Об’єкти права власності, яким пропонується присвоїти (змінити) назву: вулиця Гагаріна в селі Круглику Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

3. Пропозиції щодо присвоєння (зміни) назви об’єктам права власності: перейменувати вулицю Гагаріна в селі Круглику Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області на вулицю Зелена (дуже багато рослинності, зелено) або Шкільна (за назвою об’єкта нерухомого майна, що раніше знаходився на вулиці).

4. Суб’єкти, що внесли пропозицію: жителі вулиці зазначеної в пункті
2 цього інформаційного повідомлення.

5. Враховуючи воєнний стан в Україні, пропозиції (зауваження) подаються до виконавчого комітету Гадяцької міської ради за адресою: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вул. Лесі Українки, 2, у письмовій формі, на ім’я міського голови, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, з 13 липня 2023 року по 13 серпня 2023 року до 16.00 години щоденно, крім вихідних та перерви на обід.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

6. Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Гадяцької міської ради в терміни, визначені чинним законодавством України в розділі «Новини» та розділі «Сфера ЖКГ, АРХІТЕКТУРА», «Перелік вулиць», «Перейменування».