Із засідання сесії

  • 133

Фото без опису

Сьогодні, 14 липня, відбулось засідання 38-ої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. Відкрив і вів її міський голова Володимир Нестеренко.
Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань. Традиційно на початку присутні заслухали інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом у міжсесійний період. На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 29 червня, прийнято 38 рішень.
Далі депутати своїм рішенням затвердили Положення про комісію з розгляду питань надання разової грошової допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади в новій редакції.
Внесли зміни до бюджету громади та низки програм, зокрема до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми соціальної підтримки дітей та молоді на 2019-2023 роки, Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки та інших.
Зокрема, зміни до Програми розвитку дорожнього господарства передбачають збільшення обсягу коштів на суму 1 млн. 344 тис. грн. на виконання заходів по поточному ремонту дорожнього покриття.
Рішенням сесії також виділено кошти в сумі 200 тисяч гривень на допомогу Білозерській селищній громаді Херсонської області для відновлення пошкоджених, зруйнованих об’єктів житлової інфраструктури.
Третина питань, розглянутих у ході засідання, були майновими та земельними.
Всі питання порядку денного попередньо детально розглянуті та опрацьовані членами постійних комісій міської ради.