Із засідання виконавчого комітету

  • 92

Фото без опису

Стан готовності закладів освіти до нового навчального року, підтримка мобілізованих та незахищених верств населення – такі, зокрема, питання розглядались під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
Чергове засідання відбулося під головуванням міського голови Володимира Нестеренка. Члени виконавчого комітету заслухали звіти про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за І півріччя, про підсумки Фото без описуроботи зі зверненнями громадян, затверджено висновки комісії з питань захисту прав дитини.
Фото без описуТакож у ході засідання ухвалено рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом 13 жителям Гадяцької громади. 9 мобілізованим та членам їх родин надано грошову допомогу в розмірі 5 тисяч гривень кожному, по стільки ж отримають і 7 поранених бійців. Одну дитину військовослужбовця забезпечено безкоштовним харчуванням.
Окрім того, виділено кошти з цільового фонду громади жителю нашого міста на участь у змаганнях – 5 тисяч гривень. Надано одноразову соціальну стипендію міського голови випускнику Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки.
Фото без описуЗ усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.